Utilitza les xarxes socials per conèixer als teus clients

Aprofitar els beneficis que aporten les xarxes socials per a les empreses ajuda a captar clients potencials

Les xarxes socials es van començar a utilitzar com a canal per fer partícip del nostre dia a dia tots els nostres seguidors. També, per conèixer gent nova i ampliar el cercle d’amistats i contactes. Però des dels seus inicis a l’actualitat, les xarxes socials han sofert canvis notables. Enrere va quedar el Facebook inicial que va crear Zuckerberg.

Lluny estan les xarxes socials pensades únicament per a la comunicació fluida entre persones. Les empreses fa temps que van entendre allò d’ “unir-se a l’enemic”. Les xarxes socials s’han convertit en les seves màximes aliades en la captació de clients.

Els empresaris són conscients que gran part de la societat passa la majoria de les seves hores navegant per les xarxes. Sigui des d’un ordinador o altres dispositius, els usuaris ja no estan a Internet, estan a les xarxes socials.

Per aconseguir els beneficis que aporten les xarxes socials a les empreses, s’ha de fer un bon ús dels perfils corporatius

Així, formar part d’elles s’ha convertit en un tret essencial si volem donar a conèixer la nostra marca i productes al nostre públic potencial. Si el teu negoci encara no té el seu propi perfil a les xarxes socials, tens un greu problema.

Hi ha una interminable llista de beneficis que aporta la presència d’una empresa a les xarxes socials. Per aconseguir-los, serà necessari complir una sèrie de requisits en el seu ús,. Els perfils corporatius no tenen la mateixa funció que els personals. En posts anteriors t’expliquem com fer-ho.

Entre aquests beneficis trobem l’oportunitat que ofereixen les xarxes per conèixer a fons als nostres clients en potència. Gràcies a elles podrem conèixer punts importants a tenir en compte sobre el destinatari del nostre producte o servei. T’enumerem un parell d’ells a continuació:

uso-redes-sociales

1. Cobrir necessitats

Tots els productes i serveis es creen per cobrir les necessitats de les persones. Si els teus no ho fan, són prescindibles.

Gràcies a les xarxes socials pots conèixer les necessitats del teu públic en potència. Si el teu producte o servei cobreix alguna d’elles, només cal que el donis a conèixer. Fins i tot pots utilitzar les xarxes socials com a canal per crear-los una necessitat i fer-los adquirir els teus productes.

2. Tendències

Un factor clau pels quals es distingeixen les diferents èpoques és per la moda i les tendències que giren entorn cadascuna d’elles.

Observa, amb les xarxes, quines són les tendències del teu públic potencial i aprofita-les per captar la seva atenció. Avançat a la teva competència i sigues el primer en acostar-les als usuaris, et convertiràs en un referent i despuntaràs respecte als teus competidors.

Les xarxes socials són un dels majors aliats del màrqueting i la comunicació corporativa. Un negoci amb presència en aquestes plataformes té més oportunitats per triomfar i desmarcar-se de la competència. No importa el sector empresarial del que formes part, la teva marca ha d’estar present a les xarxes socials.

Tens una empresa i encara no té perfils propis a les xarxes socials? L’equip expert en Màrqueting Social Media i Community Management de Fast Digital WS t’ajudarà a ser un referent en el teu sector. Contacta’ns!

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.