ChatGPT: Què és? Utilitza’l en l’estratègia de màrqueting digital

Des de novembre de 2022 comptem amb una eina que ha revolucionat la Intel·ligència Artificial: el ChatGPT. Però què és i que es pot arribar a fer amb aquesta eina? T’ho expliquem!

Què és el Chat GPT?

El ChatGPT és una intel·ligència artificial ideada per l’empresa OpenAI que té com a objectiu mantenir converses amb els usuaris.  Una de les característiques més destacades del ChatGPT és la seva capacitat per entendre i respondre preguntes, fet que el converteix en una eina ideal per interactuar amb els usuaris oferint respostes rellevants i coherents en temps real.

A més, el ChatGPT és capaç d’aprendre i gestionar grans quantitats de dades, cosa que li permet millorar el seu rendiment amb el temps i proporcionar resultats cada cop més precisos i rellevants. Això el converteix en una eina poderosa per automatitzar tasques de generació de text, estalviant temps i recursos en la creació de contingut.

Però això no és tot, amb la seva nova versió GPT-4 els usuaris poden interactuar-hi mitjançant imatges. També ofereix la possibilitat de resumir textos, analitzar-los o fins i tot detectar patrons complexos.

Utilitza’l en la teva estratègia de màrqueting digital

El ChatGPT té diversos usos en màrqueting digital gràcies a la seva capacitat per generar text autònomament i analitzar dades. Alguns dels usos més destacats del ChatGPT en aquest àmbit són:

  • Generació de contingut: El ChatGPT pot ajudar en la generació de contingut per a blocs, xarxes socials, correus electrònics i altres canals de màrqueting.
  • Anàlisi i cerca de paraules clau: Demanant-li simplement que et doni una llista de keywords rellevants sobre un determinat sector, pots aconseguir un gran nombre d’opcions en un simple clic.
  • Interacció amb usuaris a xarxes socials: El ChatGPT pot ser utilitzat com un assistent virtual a xarxes socials per interactuar amb els usuaris, respondre preguntes, oferir recomanacions de productes o serveis, i brindar atenció al client de manera ràpida i eficient.
  • Creació de títols SEO friendly: Els títols dels articles o dels vídeos no només han de ser atractius per al públic, sinó també per a Google o YouTube i, moltes vegades, obtenir un resultat que satisfaci alhora l’audiència i l’algorisme és missió impossible. Amb una simple cerca a ChatGPT, pots obtenir títols molt interessants que se surtin dels tòpics.
  • Correcció de textos: aquesta AI és capaç de corregir els teus textos perquè estiguin lliures de faltes ortogràfiques.

En resum, el ChatGPT és una tecnologia d’intel·ligència artificial innovadora que té el potencial de ser usada en una àmplia varietat d’aplicacions, des d’assistents virtuals i servei al client, fins a màrqueting digital i generació de contingut.

A Fast Digital som experts en màrqueting online i t’ajudarem a millorar la teva presència a internet. Contacta amb nosaltres i explica’ns el que necessites, dissenyarem una estratègia a mida!

Publicat el: 21 d'abril de 2023Categories: Gestió de xarxes socials, Google, Marketing Online, Posicionament SEO, SEO, Social Media

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.