Senyals que indiquen que necessites una nova pàgina web

La pàgina web del teu negoci és la teva carta de presentació. Si la intenció és atraure i seduir al teu públic objectiu, cal que la web representi l’empresa de la manera més atractiva possible.

Ja no tens tantes visites? Hi ha elements de la web desactualitzats? La taxa de rebot és elevada? És moment d’actualitzar-la! A continuació, et presentem els factors que t’indicaran si necessites renovar la pàgina web del teu negoci.

  • La pàgina no respon a les necessitats actuals dels teus clients 
    • Pren el control de la pàgina que et pertany! És important tenir un disseny web atractiu, que s’alineï amb la teva imatge de marca i que alhora cobreixi les necessitats dels teus clients a dia d’avui. És important que trobin fàcilment la informació que estan cercant, com també que no els suposi cap problema interactuar-hi.
  • L’estètica està antiquada i no facilita un viatge intuïtiu per la pàgina
    • Els elements que componen la pàgina, la seva distribució, formes i colors són crucials per a crear un espai intuïtiu en el qual l’usuari pugui guiar-se amb facilitat per trobar el que està buscant, o per ressaltar allò que vols destacar de la teva marca. Per això, és molt important que el disseny de la web sigui el més funcional possible, i que, al mateix temps, mantingui una estètica d’acord amb el sector de l’empresa. 
    • Si fa anys que no canvies els gràfics, textos ni la manera d’estructurar el web, és que no estàs seguint-li la pista a la teva audiència. No t’oblidis d’ella!
  • Problemes tècnics repetitius: la pàgina és lenta i confusa
    • Enllaços que estan trencats, portades que anuncien esdeveniments massa antics, futurs esdeveniments encara no anunciats, nous treballadors o serveis que encara no hi figuren… Pel bé de la pàgina, és crucial assegurar-se que no hi hagi errors tècnics ni informació confusa. També és rellevant que el client potencial pugui accedir a la informació el més ràpid possible, si triga més d’uns segons, corres el risc que abandoni la pàgina.
  • La teva pàgina web no s’adapta als dispositius mòbils
    • El trànsit provinent de smartphones representa més de la meitat de les visites web a tot el món. De fet, actualment, un 90% d’usuaris es connecten diàriament a Internet des del seu telèfon. Si no disposes d’una web responsive, estàs perdent visites i, per tant, futurs clients.
  • Ja no està ben posicionat en les cerques de Google
    • En relació amb el punt anterior, és crucial ser mobile friendly si vols posicionar-te en els motors de cerca. Google assegura que la versió mòbil d’una web és la que predomina en l’algoritme. Pots confirmar si funciona a través del mobile-friendly test de Google
    • Procura també que tots els teus articles estiguin ben redactats per a optimitzar el SEO, en aquest article t’expliquem com fer-ho! També que el temps de càrrega de la plataforma sigui mínim. Una dada a tenir en compte és que Google prioritza la velocitat de càrrega en determinar el rànquing de cerca d’una pàgina web. 
  • No té certificat SSL
    • El certificat SSL (Secure Sockets Layer) és una tecnologia que permet que la connexió digital sigui totalment segura i que es protegeixi la informació confidencial que s’envia. L’objectiu? Que els ciberdelinqüents no la llegeixin o modifiquin. A més, els usuaris poden saber si la pàgina compta amb el certificat perquè apareix en la URL, un detall que fa que se sentin més segurs en utilitzar-la.
  • No té eines d’analítica integrades
    • Les eines d’analítica integrades serveixen per a mesurar com la teva pàgina evoluciona i com els usuaris interactuen amb ella. Et permetrà estudiar, avaluar, comparar i analitzar les dades més rellevants de la teva pàgina amb l’objectiu de conèixer el seu estat i evolució. Tota aquesta informació et pot ser molt útil per a modelar el contingut que vols publicar i com fer-ho en funció dels objectius marcats.
    • A més, podràs saber quin és el perfil dels teus visitants, la taxa de rebot del teu web, els productes més visitats, la taxa de cistells abandonats o els dispositius amb els quals accedeixen els teus usuaris. Les eines et permeten veure si estàs complint les expectatives dels teus usuaris i com pots millorar la qualitat de les teves publicacions.

Si algun d’aquests factors defineix la pàgina web del teu negoci, és moment de renovar-la! A Fast Digital som experts en disseny i programació web.  T’ajudem a convertir el teu site en rendible dissenyant una plataforma que respongui a les teves necessitats com a empresa i traiem el màxim profit a la teva presència digital. Contacta amb nosaltres!

Publicat el: 27 de juny de 2022Categories: Disseny i programació web, Marketing Online, SEO

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.