5 tendències SEO que has d’incorporar al teu negoci

El SEO per a cerques de veu donarà visibilitat a la teva marca

Alguna vegada has buscat informació en la segona pàgina de Google? Els teus clients tampoc. El 70% dels usuaris concentren les seves consultes a la primera pàgina d’aquest cercador. Per aquest motiu és tan important estar a les primeres posicions de Google. I per aquest motiu, també, és clau estar al dia de les últimes tendències SEO.

Vols conèixer les més rellevants?

1. Tingues en compte el voice search

No cal ser un expert en SEO per a adonar-se que cada vegada són més les persones que utilitzen la veu per a fer cerques en Internet. Tal és l’auge d’aquesta tendència que Google estima que, en 2020, el 50% de les cerques es faran mitjançant aquest mitjà.

I, clar, si la manera de consultar es transforma, el contingut del web l’ha de fer també. Haurà d’estar enfocat a la nova forma de buscar dels usuaris: més conversacional, més extensa i basada en preguntes. També, serà necessari oferir la millor resposta a l’internauta, independentment del dispositiu que utilitzi per a realitzar la cerca.

Perquè et facis una idea del tipus de cerca que s’està fent ja, et posem un exemple. En comptes de paraules inconnexes com a “hotels Sagrada Família”, l’usuari elaborarà una pregunta per a fer la seva consulta: “Quins hotels hi ha prop de la Sagrada Família?”.

La teva web corporativa haurà d’incloure paraules d’activació com “com”, “quina” o “on” i respondre a les consultes dels usuaris

El 2020, el 50% de les cerques es faran per veu

2. No t’oblidis del visual search

No t’ha passat alguna vegada: buscar un hotel o una peça de roba i, en comptes del text, utilitzar les imatges per a fer-lo? No ets l’únic. Cada vegada són més els usuaris que realitzen les seves consultes prenent com a referència les fotografies.

Per això és tan important optimitzar les imatges del teu web i tenir en compte aspectes com la seva grandària, la seva resolució, el text que descriu la fotografia o la velocitat de càrrega. Només així aconseguiràs que pugin posats en Google i apareguin en les primeres pàgines d’aquest cercador.

3. Cuida el SEO dels teus vídeos

Igual que a Google, aspectes com la qualitat del contingut, el text que utilitzem per a descriure’l, les keywords amb que l’etiquetem o la publicitat són claus perquè els teus vídeos ocupin les primeres posicions a Youtube.

Més de 80% dels internautes confessa que abandonaria un web si no disposa del certificat de seguretat

4. Adapta el teu web al mòbil

Saps que més de la meitat de les cerques online es realitzen des del telèfon mòbil? Google ho sap i ho té en compte a l’hora de premiar o penalitzar a les webs. Des del 2015, el gegant americà castiga aquelles pàgines que no estan adaptades a aquest dispositiu.

Amb aquest tipus d’accions, es busca millorar l’experiència de navegació de l’usuari. Així que, si vols que el teu web baixi posicions a Google, optimitza la pàgina del teu negoci per al telèfon intel•ligent. A més, no t’oblidis de revisar altres aspectes bàsics com la velocitat de càrrega o el SEO local.

5. Preocupa’t per la seguretat

Més de 80% dels internautes confessa que abandonaria un web si no disposa del certificat de seguretat. La teva pàgina compta amb ell? Si no és així, existeix la possibilitat que els teus clients potencials entrin a la teva pàgina corporativa i deixin de navegar per ella en adonar-se que és poc segura. I pitjor encara: a partir d’aquí, poden desconfiar de la teva empresa i que la teva imatge de marca es vegi perjudicada.

Si vols evitar que la confiança dels teus clients es vegi minvada i vols pujar llocs a Google, hauràs de seguir el protocol https i comptar amb el certificat de seguretat SSL, garantint que el web és segur i que la transmissió de dades està encripatada.

Fast Digital WS, agència de màrqueting online a Barcelona i  Girona, creem estrategias de màrqueting online efectives per a la teva empresa. Contacta’ns!

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.