Els beneficis d’un bon posicionament de marca

Un bon posicionament de marca a Internet aconsegueix donar més visibilitat i credibilitat a l’empresa

Les empreses amb una escassa o mala gestió de posicionament de marca tenen els dies comptats en el mercat. El posicionament atribueix uns beneficis concrets i diferents dels de la competència. Aquests fan que els productes i serveis de la marca estiguin presents en la ment dels consumidors. L’objectiu de tot això? Que la marca estigui en el primer lloc dels pensaments dels clients.

El posicionament de mercat busca on està el producte o servei de la mateixa marca en relació als de la competència. En la ment dels consumidors apareixen diferents ofertes amb característiques similars que poden interferir en el procés de compra.

El valor dels bons clients durant el seu cicle de vida es pot valorar d’una forma molt elevada. Així mateix, aconseguir la lleialtat dels clients és una tasca complicada però fructífera. Els compradors lleials a una marca, mentre estigui present al mercat, seguiran fent ús d’ella, ja que la coneixen i no senten la necessitat de buscar altres.

Les marques amb un posicionament online fort poden elevar els preus dels seus productes i obtenir marges més grans. Els usuaris estan disposats a pagar més perquè consideren que el preu és adequat en relació a les seves característiques i necessitats que els satisfan. A més, això produeix un increment de vendes de forma continuada.

Els mercats actuals estan completament saturats d’articles pràcticament iguals. Per això, un bon posicionament online de marca ressaltarà els beneficis de cada un dels seus productes i podrà mantenir més apartada a la competència. Una marca que destaqui per sobre dels seus competidors té la facilitat d’introduir nous productes o realitzar modificacions en els mateixos, ja que els clients confien i creuen més en les seves accions.

Un producte posicionat en la ment dels consumidors és percebut com a únic i amb unes característiques que aporten beneficis específics. El valor que generen aquestes accions permet també realitzar canvis en la distribució i la publicitat d’una forma més fàcil i dinàmica.

En definitiva, els extres fan diferent a la marca i a l’empresa i si l’empresa destaca, es posiciona en la ment dels compradors. Com a conseqüència, augmenta la notorietat, la lleialtat, les vendes i, finalment, la facturació.

Fast Digital WS, agència de marketing online a Girona i Barcelona, creem estratègies de marketing online efectives per a la teva empresa. Contacta’ns!

Publicat el: 15 de desembre de 2020Categories: Disseny i programació web, Posicionament SEO, SEOTags: , ,

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.