Vols apostar pel Growth Hacking?

Què és el Growth Hacking?

El Growth Hacking és l’estratègia de posicionament, una innovadora i eficaç estratègia del marketing online basada en el posicionament web i xarxes socials. A Barcelona i Girona hi ha pocs Growth Hackers, ja que és una nova tendència dels EUA, però els exitosos resultats del Growth Hacking fan que cada vegada més experts del marketing online es formin per ser Growth Hackers a Barcelona i així millorar el posicionament web amb més eficàcia. La feina d’un Growth Hacker és analitzar un producte, redefinir-ne les característiques i difondre’l canals i xarxes socials de tota mena, aconseguint així arribar a un gran nombre de clients potencials i el creixement exponencial de les startups a baix cost.

Així doncs, en el Growth Hacking es desenvolupen diferents estratègies del marketing (SEO, analítica web, marketing en xarxes socials, estudi de competència,…) amb la màxima creativitat, curiositat i pensament crític, de manera que un Growth Hacker ha de tenir aquestes virtuts i ser expert en marketing online (keyword research, posicionament web, linkbuilding, etc.) i fins i tot enginyeria.

El Growth Hacking es dissenyà per ajudar a les startups sense recursos a créixer exponencialment, de manera que si tens una startup i pocs diners, aquesta alternativa de publicitat online t’ajudarà a millorar el teu posicionament web i tenir èxit a Internet.

Com ser un bon Growth Hacker?

Un expert en Growth Hacking s’ha de caracteritzar per aspectes com tenir pensament analític i ser multidisciplinar, creatiu i reflexiu. No obstant això, és essencial una constant formació en el món del marketing online per utilitzar les estratègies del marketing online de manera adequada i precisa: posicionament web, keyword research (paraules clau), estudi de competència, Marketing en Xarxes Socials,… Però també fa falta adquirir coneixements d’enginyeria.

A la nostra agència de marketing online Barcelona volem destacar la importància de 4 fases cícliques imprescindibles en el Growth Hacking que tot professional del marketing hauria de seguir acuradament:

Product-market fit: millora el producte preguntant la opinió dels usuaris abans de fer marketing online.

Growth hack: troba la funcionalitat del producte / servei.

Viralitat positiva: ofereix avantatges, ofertes o serveis gratis als clients a canvi d’aportar nous clients.

Fidelització del client: agraeix als teus clients la seva confiança i intenta que estiguin satisfets en tot moment. Ells seran qui et proporcionaran marketing online gratuït i ajudaran a millorar el teu posicionament web.

Fast Digital WS, agència de marketing online Barcelona i Girona que aposta pels millors serveis web.

Publicat el: 2 de novembre de 2015Categories: Gestió de xarxes socials, Marketing Online, Posicionament SEO

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.