Ús adequat de les Xarxes Socials Corporatives

Les Xarxes Socials corporatives tenen diferents objectius que es podran aconseguir amb el Social Media Marketing

La presència de les empreses al Social Media és un aspecte imprescindible a dia d’avui. Una bona imatge de la marca a la xarxa ens ajudarà a desmarcar-nos de la competència, marcar la diferència i aconseguir major visibilitat online. Això passa gràcies, entre d’altres coses, a les xarxes socials corporatives.

Per aconseguir tot això serà necessari que fem un ús adequat de les xarxes socials. I és que cadascuna d’elles té unes característiques, funcions i finalitats diferents sempre que les utilitzem com a canals corporatius.

Utilitzant cada xarxa social de manera adequada aconseguirem donar una imatge de la nostra marca i empresa òptimes

Mentre que en totes hem de publicar contingut de qualitat -escrit o audiovisual-. Però les diferents xarxes socials s’han de treballar de manera notablement diferent.

A continuació detallarem quin tipus de contingut hem de publicar a les principals Xarxes Socials i amb quina finalitat:

1. Facebook

logo facebookFacebook es podria considerar la Xarxa Social publicitària per excel·lència. El Social Media amb major nombre d’usuaris actius a tot el món és el canal perfecte per promocionar la nostra empresa i marca.

És considerat el boca a boca del món digital i de la societat actual. Els seguidors de Facebook, mitjançant les seves comparticions, seran els aliats perfectes per donar a conèixer tota aquella informació que vulguem potenciar.

Així, l’ús que fem de Facebook haurà de ser per tal de promocionar la nostra marca, productes o serveis.

 

 

 

2. Twitter

logo-twitterTwitter és la Xarxa Social ideal per mantenir als nostres clients i seguidors informats de les últimes novetats de l’empresa. També per compartir articles o contingut d’altres fonts que segueixen els nostres mateixos ideals i filosofia. Així, Twitter ajuda a gestionar la nostra pròpia marca i crear un vincle amb els nostres seguidors. Amb ells podrem estar constantment connectats.

Twitter, de manera corporativa, l’haurem de fer servir com el canal comunicatiu amb els seguidors.

 

 

 

 

3. Instagram

logo-instagramLa Xarxa Social de les imatges. S’hi aplica la famosa frase “val més una imatge que mil paraules”, i saber que es publiquen al voltant de 80 milions de fotos i vídeos diaris a Instagram (a tot el món) ajuda a entendre-ho.

Amb les fotografies que publiquem en aquesta Xarxa Social podem mostrar els aspectes positius de la marca i productes, fins i tot crear una història amb elles, generant confiança i engagement dels clients cap a la nostra empresa.

Per tot això, les imatges hauran de ser de màxima qualitat, mostrant al detall tots aquells aspectes que vulguem remarcar d’un producte, servei o de la marca.

4. YouTube

logo-youtubeYouTube és la Xarxa Social del Màrqueting Online i la difusió mitjançant contingut audiovisual. És important saber que YouTube és la tercera pàgina més visitada.

Els vídeos són el contingut que millor funciona a Internet, i aquesta dada cada dia va a més. Els usuaris prefereixen veure un vídeo que llegir un text, ja sigui perquè no tenen temps de llegir-lo o perquè, simplement, els fa mandra.

Sabent això, és primordial que la nostra empresa tingui un canal propi de YouTube on publicar el contingut que interessa als clients potencials i redirigilos a la nostra pàgina web, generant leads.

5. LinkedIn

logo-linkedin

LinkedIn és la Xarxa Social per connectar amb altres empreses o perfils professionals. A través d’aquesta d’ella podrem compartir amb els nostres contactes (del mateix sector professional) novetats sobre el nostre món professional i empresarial, amb el qual podrem estar informats de tot el que succeeix.

Actualment LinkedIn també dóna l’oportunitat d’oferir llocs de treball, de manera que, si tenim una vacant a l’empresa i volem cobrir-la, aquest Social Media pot ser una via per trobar el candidat perfecte.

Has d’utilitzar cada Xarxa Social de manera adequada i amb el contingut de qualitat que correspon a cadascuna. Així aconseguiràs, no només estar actius a la xarxa, sinó donar una imatge de la nostra marca i empresa òptimes.

A la nostra agència de màrqueting digital a Girona i Barcelona tenim professionals en Community Management per ajudar-te a assolir tots i cadascun dels objectius del Social Media Marketing.

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.