4 tips per aconseguir una bona campanya SEM

Per captar clients per Internet, la campanya SEM ha d’estar especialment estudiada i dissenyada

Sabies que …? Els estudis apunten que els usuaris inverteixen la mitjana d’unes tres hores diàries navegant per Internet, sent en alguns casos un temps superior.

Per xifres com aquesta, la presència de les empreses a Internet s’ha convertit en un factor imprescindible per arribar al màxim nombre de clients possible i desmarcar-se notablement de la competència.

I, com a empresa, ¿quina és la manera més ràpida de captar clients per Internet? Les campanyes SEM, també conegudes com a publicitat Google AdWords.

L’anunci d’AdWords ha d’estar molt ben estudiat i dissenyat

Google és el motor de cerca més utilitzat pels espanyols. Cada vegada són més les persones que compren per Internet viatges, roba, menjar; reserven hotels, salons de bellesa, restaurants; lloguen cotxes o cases; etc. En l’actualitat ho tenim tot a l’abast amb només un clic, però l’oferta a Internet és infinita.

Com en qualsevol altre mitjà de comunicació, la publicitat és el canal més ràpid per arribar al consumidor. Per aconseguir-ho de la manera més eficaç, s’anirà a buscar el mitjà amb major popularitat. Sent conscient que en l’actualitat Internet és un d’ells, no pots deixar escapar l’oportunitat d’anunciar-t’hi mitjançant campanyes SEM.

Com funciona una campanya SEM?

Des del moment que poses en marxa una campanya SEM es genera trànsit de qualitat a la teva pàgina web, i és que entren en ella clients potencials que busquen el producte que estàs anunciant.

Per aconseguir-ho, l’anunci d’AdWords ha d’estar molt ben estudiat i dissenyat perquè sigui el més eficaç possible. S’han de tenir en compte els següents factors:

1. Geolocalització del client

geolocalitzacio

És important destacar que els anuncis AdWords apareixen en els resultats de cerca depenent de la geolocalització del client. Els usuaris que veuen el teu anunci són els que estan a prop de la zona que determines quan crees l’anunci.

És un avantatge més per captar els clients potencials que estàs buscant.

2. Definició de Keywords

Un altre dels punts importants és  la definició de Keywords -o paraules clau- que formaran la campanya SEM. La manera d’aconseguir-les és mitjançant una Keyword Research que determini quines són les paraules o frases que més fa servir el client per trobar el producte que vols anunciar.

3. Segmentació de campanya

logo-target

Un dels avantatges dels anuncis SEM és que et permeten arribar exclusivament als usuaris que busquen el producte o servei que estàs publicitant. Les probabilitats de compra són més grans que quan anuncies un producte mitjançant un altre canal.

Per determinar el públic objectiu al que vols arribar s’han de marcar una sèrie de factors com l’idioma o el dispositiu on vols que apareguin els teus anuncis, ja que no es visualitzen igual des d’un ordinador que des d’un telèfon mòbil.

4. Disseny atractiu

Finalment, el que fa triar el teu anunci per sobre de la resta i que el client faci clic és el seu disseny. En aquest cas juguen un paper clau les frases i descripcions que composen l’anunci, ja que són les que atrauran l’atenció del client.

Com succeeix amb els anuncis de la resta de mitjans, una frase atractiva és la que fa que un anunci marqui la diferència.

Amb tot això aconsegueixes donar visibilitat a Internet a la teva empresa i generes trànsit de qualitat. Com a conseqüència, augmentes el volum de vendes i la teva popularitat a Internet.

La nostra agència de marketing online a Barcelona i Girona està format per experts en campanyes SEM. T’ajudarem a captar clients per Internet que busquen els teus serveis però encara no et coneixen.

Publicat el: 1 de febrer de 2017Categories: Google Adwords, Marketing Online, Publicitat online SEM, SEMTags: , ,

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.