Consells per a una bona campanya SEM

Vols beneficiar-te dels avantatges de tenir un bon posicionament web? Augment de vendes, popularitat, fiabilitat, visibilitat, ROI i l’èxit a Internet són només alguns dels beneficis que et proporcionen les campanyes SEM.

Com arribar al nostre target específic? Si vols atraure als teus clients potencials el millor és tenir una bona estratègia de marketing online personalitzada. Per aquest motiu, a Fast Digital WS, la nostra agència de marketing online de Barcelona, obtindràs el millor disseny de la teva campanya SEM conjuntament amb el màxim rendiment de tots els components de la teva estratègia de marketing online.

Els experts en posicionament web tenim en compte els factors clau per obtenir resultats òptims amb la campanya SEM a Google Adwords;

  1. Oferta que cridi l’atenció als anuncis SEM. Els continguts dels anuncis Adwords han de ser creïbles i de qualitat, pel que és important tenir coneixements sobre el marketing de continguts.
  2. Keyword Research. Analitzar les Keywords o paraules clau que es busquen a Google és essencial per optimitzar els teus resultats online.
  3. Públic objectiu. Saber concretar el nostre target a l’estratègia de marketing online ens ajudarà a fer coincidir el Keyword Research dels clients potencials amb les nostres Keywords de manera que apareixeràs sempre en el primer posicionament web de les seves recerques a Google.
  4. Copy de l’anunci SEM i rotació d’anuncis. El Copy l’anunci SEM ha d’anar en concordança amb la nostra oferta i utilitzar les Keywords adients. La rotació d’anuncis permet mostrar continguts web variats i saber així quins són els més eficaços en marketing online.
  5. Call-To-Action o crida l’atenció amb el teu anunci Adwords.
  6. Links a la teva web per guanyar credibilitat.
  7. Optimització l’índex de conversió o CRO. Transforma al teu trànsit en vendes online amb el Landing Page i una bona estratègia de marketing online.
  8. Google Analytics. Per aconseguir la optimització de la teva campanya SEM és imprescindible realitzar un anàlisi i seguiment dels resultats online. Posicionament web, entrades a la teva web, progressió online,… a la nostra agència de marketing online, Fast Digital Girona, fem el disseny de la millor campanya SEM per a tu i t’informem contínuament de la teva situació online.
  9. Determina el pressupost de les inversions SEM.
  10. Desenvolupa també una campanya SEO per aconseguir un posicionament web insuperable.
  11. Arriba al trànsit mòbil amb una campanya mòbil.

Per tant, el disseny d’una estratègia de marketing online ha de promoure l’eficàcia de tots els elements per assolir el millor posicionament web. 

A Fast Digital Serveis Web Barcelona traiem el màxim rendiment dels components del marketing online perquè tu obtinguis el millor posicionament web i l’èxit empresarial. La campanya SEM aporta múltiples beneficis! Els deixaràs escapar?

Publicat el: 14 de maig de 2015Categories: Marketing Online, Publicitat online SEM, SEM

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.