Qui mana al Marketing Online?

Actualment, el posicionament web natural, també anomenat SEO, continua sent primordial per tenir èxit a Internet i optimitzar la teva estratègia de marketing online. Per això, a Fast Digital WS et volem informar de la importància de SEO.

Per què SEO segueix sent el rei del marketing online?

Anys enrere, el SEO era la columna vertebral de tota estratègia de marketing online, però amb l’emersió de les noves actualitzacions de Google i les Xarxes Socials, es va predir la desaparició del posicionament web natural. No obstant, el SEO segueix trepitjant fort en marketing online.

Per què? Els motius són molts, però en podem destacar tres. En primer lloc, si no tens una bona estratègia de SEO, mai apareixeràs en el primer posicionament de Google. En segon lloc, els cercadors online, i concretament Google, són essencials en el descobriment i recerca de tota mena d’informació, però també en l’increment de popularitat de les PIMES. Per últim, el SEO i les Xarxes Socials tenen utilitats i funcionalitats diferents, però això no significa que no siguin compatibles.

Aquesta compatibilitat ens incita a pensar que el posicionament web natural seguirà sent la clau del marketing online en els propers anys. Per això, la nostra agència de marketing online aposta pel SEO.

Com millorar el meu posicionament web natural?

La veritat és que no existeix una solució particular per a la optimització de SEO, però sí podem considerar algunes orientacions generals que es concreten segons l’estratègia de marketing online que vulguis portar a terme.

Per a un bon posicionament de la teva web, primerament cal saber si Google l’accepta mitjançant una anàlisi. Un cop fet l’analítica web, els especialistes en marketing online renovaran el disseny web: des de il·lustracions fins a continguts tenint en compte l’originalitat, quantitat, expectatives i motivacions dels clients potencials, keyword research, linkbuilding, etc. En aquest apartat també caldrà determinar on i quan es publicaran els continguts, els recursos a utilitzar, quina estratègia de Marketing Social Media es farà servir en les xarxes socials i fòrums, etc.

Finament, volem remarcar que l’última actualització de Google informe d’un millor posicionament web per aquelles pàgines web que siguin aptes per mòbils. Per això, a Fast Digital et recomanem que adaptis la teva web als dispositius mòbils. Si no tens un disseny web responsive, el teu SEO mòbil baixarà dràsticament. ¿No saps si disposes una web responsive? Comprova-ho fent la prova d’optimització per a mòbils.

A la nostra agència SEO analitzem el teu portal web i t’assessorem per tal que optimitzis al màxim el teu posicionament web. Contacta amb Fast Digital WS aquí.

El posicionament web depèn de Google, però la nostra agència de marketing online convenç estratègicament a Google per a què tu aconsegueixis una bona posició en els resultats. Quedar ocult no és una opció.

Publicat el: 14 de juny de 2015Categories: Gestió de xarxes socials, Google, Marketing Online, Posicionament SEO

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.