Què és Whatsapp Business?

Whatsapp Business pretén apropar a empreses i clients i fer més fàcils les relacions entre ambdós

En les últimes setmanes, segurament n’has sentit a parlar. Però, saps què és Whatsapp Business? Començarem a explicar-t’ho des del principi.

Whatsapp és una de les aplicacions de missatgeria instantània més utilitzades arreu del món. Amb més de 1.300 milions de consumidors, la companyia de Mark Zuckerberg ofereix aquesta aplicació de manera totalment gratuïta. En el seu moment va prometre no haver de pagar per adquirar-la, i s’ha mantingut amb aquesta promesa.

Whatsapp Business facilitarà la comunicació empresa-client i la farà més instantània

Tot i això, durant força temps, s’ha estat pensant quina pot ser la manera de treure’n profit econòmic d’aquesta aplicació. D’aquí neix la idea de Whatsapp Business. A continuació t’expliquem les característiques més destacades d’aquesta versió:

Quina és la seva funció principal?

que es whatsapp businessLa finalitat de Whatsapp Business és connectar de manera directa les empreses amb els clients i consumidors. Això ja és possible gràcies a xarxes socials com Facebook, Twitter o Instagram. Tot i això, la instantaneïtat de Whatsapp és inigualable als xats de missatgeria de les xarxes anomenades.

Així, aquesta nova versió de Whatsapp permetrà rebre missatges sobre els serveis que s’han contractat, fer arribar queixes a l’empresa, fer el seguiment d’enviaments… Però, a més a més, també es podran fer compres de manera directa. Tot un seguit de beneficis que aportaran un plus de comoditat i practicitat tant a empreses com a consumidors.

No caldrà descarregar Whatsapp Business i el seu ús serà gratuït per pimes i petits negocis

Com funciona Whatsapp Business?

El funcionament de Whatsapp Business és més senzill del que pot semblar. De fet, no caldrà realitzar una descàrrega per obtenir-lo. T’expliquem com funciona tant per a empreses com per particulars.

  • Les empreses hauran de verificar el número de telèfon per tal de poder-lo utilitzar. Quan el negoci rebi una insígnia de color verd, el número estarà verificat. D’aquesta manera, els usuaris podran diferenciar ràpidament quan un contacte és una empresa o quan és un particular.
  • Els particulars rebran els missatges d’empreses de la mateixa manera que ho fan d’altres usuaris. Tant el funcionament com l’aplicació, doncs, no varien.

Quin és el cost de Whatsapp Business?

Com comentàvem, Whatsapp Business és l’alternativa de la companyia de Mark Zuckerberg per aconseguir benefici econòmic amb l’aplicació de missatgeria. Tot i això, no totes les empreses hauran de pagar per utilitzar-la.

D’aquesta manera, pels serveis de Whatsapp Business només hauran de pagar les grans empreses. Mentre que els petits negocis i pimes podran gaudir dels seus beneficis de manera totalment gratuïta.

Ara per ara, Whatsapp Business ja està disponible en una versió de prova. Per això només s’han verificat algunes grans empreses com l’aerolínia KLM. Aquesta utilitza l’aplicació per informar sobre retards o cancel·lacions de vols, així com per enviar la tarja d’embarcament de manera instantània.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacitat.
I Accept

A la nostra agència de màrqueting online a Girona i Barcelona coneixem la importància de la comunicació empresa-client. ¿T’ajudem?

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.