Per què tothom parla del Inbound Marketing?

L’Inbound Marketing és un nou concepte del Marketing Online que dóna resposta als canvis en el comportament dels clients, ja que actualment els consumidors han passat de ser receptors passius a receptors passius que no admeten publicitat tradicional, sinó que busquen interactuar amb les empreses sense interrupcions no desitjades.

En realitat, el Inbound Marketing se centra en els tres eixos del Marketing Online; el SEO, el Marketing de Continguts i el Marketing de Social Media. No obstant això, l’Inbound Marketing condiciona la manera de gestionar les accions de Marketing Online de les empreses d’avui dia.

En què consisteix el Inbound Marketing i com funciona?

L’Inbound Marketing consisteix en una sèrie de tècniques de Marketing Online per poder augmentar el trànsit de qualitat cap a la pàgina web de la teva empresa i fins i tot incrementar les visites al perfil de les teves Xarxes Socials. Aquestes visites molt aviat es convertiran en leads i clients fidels a la teva marca.

Però, com podem garantir l’èxit de la teva empresa a Internet? Perquè l’estratègia de Inbound Marketing de Fast Digital WS funcioni, cal coordinar cinc tècniques del Marketing Online:

  • Atracció del trànsit de qualitat

Per atreure els clients potencials cap a la teva pàgina web hi ha molts factors que tenir en compte i molts recursos del Inbound Marketing que es poden usar; bloc, Vídeo Marketing, tècniques d’optimització per a motors de cerca (SEO), Marketing de Continguts, Marketing Social Media, … No obstant això, en Fast Digital Barcelona sabem que el més important és saber com combinar-les per aconseguir els millors resultats online

  • CRO

Perquè les accions de Inbound Marketing tinguin èxit cal tenir present quins processos i tècniques del Marketing Online es duran a terme per convertir el trànsit web en una base de dades del nostre públic.

  • Automatització del Marketing

Un cop obtinguda la base de dades, cal valorar les intencions dels nostres contactes i quins clients potencials estan més a prop de formalitzar una compra a la teva empresa. Perquè els teus contactes facin el pas de comprar els teus productes o serveis, és important apropar la informació dels productes amb una bona estratègia de Marketing Online. Així doncs, cal comptar amb una solució de Inbound Marketing que permeti tenir un registre del comportament dels clients potencials de la teva empresa, i la nostra agència de Marketing Online té la plataforma ideal per a tu.

Com es durà a terme la comunicació online entre possibles consumidors i l’empresa? Hi ha moltes maneres de contactar amb els teus clients potencials: a través del teu web corporativa, amb l’Email Marketing o via les Xarxes Socials, per exemple. Per sort, avui en dia s’han monitoritzat moltes de les accions del Inbound Marketing, com l’enviament automàtic de Emails.

  • Fidelització de clients

Un aspecte molt important del Inbound Marketing és aconseguir que els clients siguin fidels a la teva empresa o marca. Com? Molt senzill: en Fast Digital Girona generem confiança satisfent als teus clients oferint-los informació del seu interès i cuidant els teus clients potencials.

  • Organització de totes les tècniques del Marketing Online

La sincronització de les tècniques que faràs servir en la teva estratègia de Inbound Marketing és un factor clau per optimitzar els resultats i treure el màxim rendiment del Marketing Online. Per això, en la nostra agència de Marketing Online gestionem la teva estratègia de Inbound Marketing des del principi.

Previsió del Inbound Marketing

L’any 2013 el 60% de les empreses de Marketing Online ja apostaven pel Inbound Marketing. Actualment, els resultats online del Inbound Marketing han donat fruit i cada vegada som més els que optem per les estratègies de l’Inbound Marketing.

En el futur, Inbound Marketing serà tan popular com el SEO i la nostra agència de Marketing Online seguirà oferint-te els millors serveis web.

Deixaràs que els teus clients potencials s’avorreixin amb publicitat tradicional o optaràs per l’Inbound Marketing de Fast Digital WS?

Publicat el: 7 de setembre de 2015Categories: Disseny i programació web, Email Marketing, Google, Marketing Online, Posicionament SEO

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.