Per què fer publicitat a les xarxes socials?

La publicitat a les xarxes socials és una pràctica en auge imprescindible en una estratègia de marketing en Social Media

La presència a Internet de les marques no és suficient per donar-les a conèixer i aconseguir adeptes. Per aconseguir-ho, s’ha d’estar present en diferents canals online -web, Social Media, publicitat a les xarxes socials i a Google … -. Però no només això, sinó que també s’haurà de fer un ús adequat de tots ells.

Però, pel que fa a la publicitat a les xarxes socials i a Google, hi ha força controvèrsia. I és que són molts els que creuen que d’aquesta pràctica no s’obtenen beneficis per a la empresa. La veritat és que, com passa amb tot, si no es fa un bon ús de la publicitat online, efectivament servirà de poc.

Les xarxes socials premien a les empreses que fan publicitat en elles donant-les major visibilitat

Donar visibilitat online a la marca

Tenir un perfil al Social Media i fer ús d’ell dóna visibilitat a les empreses. Però la publicitat a les xarxes socials aconsegueix publicitat a les xarxes socials com instagramarribar a un nombre més elevat d’usuaris.

Cada campanya es pot segmentar en funció del producte o servei que promocionem per aconseguir arribar al públic objectiu. I és que és molt difícil arribar-ne a una gran quantitat amb el simple ús de les xarxes socials.

A tot això, els algoritmes de xarxes socials com Facebook i Instagram premien els perfils amb més interacció. És a dir, com més seguidors i likes i comentaris tingui un perfil, major visibilitat obtindrà. Amb la publicitat a les xarxes socials, també s’aconsegueix aquest propòsit.

Aconseguir més seguidors a les xarxes socials

Seguint amb el punt anterior, la publicitat a les xarxes socials aconseguirà donar més visibilitat online a la teva empresa. Amb això, també aconseguiràs augmentar el nombre de seguidors i possibles clients potencials.

No pots oblidar que, encara que els ingressos de la teva empresa no depenguin directament de la publicitat a xarxes socials, aquestes accions sí que ajudaran a donar visibilitat a la teva empresa i, per tant, a generar vendes.

Es pot mesurar el ROI 

Un dels principals avantatges que ofereix la publicitat a les xarxes socials és la mesura del Retorn de la Inversió. És a dir, es pot saber quants usuaris arriben al web o a comprar el producte des de les campanyes de publicitat a les xarxes socials.

Als Estats Units es calcula que la inversió en publicitat a les xarxes socials superarà els 30.000 milions de dolars el 2021

La publicitat a les xarxes socials és una pràctica en auge

inversio en publicitat a les xarxes socialsSegons un estudi realitzat per BI Intelligence -amb dades dels Estats Units- la inversió de les empreses en publicitat a les xarxes socials es duplicarà al 2021. Mentre que el 2016 la inversió en aquest país va ascendir a 15.500 milions de dòlars, el 2021 aquesta xifra superarà els 30.000 milions.

La publicitat a les xarxes socials és una pràctica en auge constant que aporta beneficis per a les empreses. En l’actualitat, els usuaris passen la major part del temps que estan connectats navegant pels Social Media. I aquesta xifra va en augment. D’aquesta variable -i d’altres- resulta la valoració de l’estudi de BI Intelligence.

 

Els hàbits dels consumidors canvien, i amb ells també ho ha de fer el comerç, el marketing i la publicitat. Per això, si els usuaris passen cada vegada més temps a les xarxes socials, les empreses han d’estar presents en elles.

Com apunten els directius de Zenith Vigía, la inversió en publicitat a les xarxes socials el 2016 va ser de 62,8 milions d’euros, superant en un 4% les xifres previstes. Així, la publicitat a les xarxes socials és la millor aliada per arribar a tots els clients potencials.

Contacta amb la nostra agència de marketing online si vols realitzar una campanya de publicitat a les xarxes socials per la teva empresa!

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.