Contingut de qualitat: fonamental en el Video Màrqueting

Una bona campanya de Video Màrqueting no només es basa en el missatge, també intervé la qualitat del contingut

Com expliquem en un post anterior anterior, l’ús de vídeos és fonamental per les estratègies de Màrqueting Digital de les empreses. Són molts els beneficis que aporta aquest mitjà a l’estratègia dels negocis a Internet. Millora el posicionament web de la pàgina, aporta major visibilitat de la marca, genera engagement

Perquè tot això funcioni no bastarà amb produir qualsevol tipus de vídeo o tenir actiu un compte a les xarxes socials. Per aconseguir el màxim de resultats i avantatges possibles, serà necessari tenir en compte alguns factors com:

1. Contingut de qualitat

El missatge, la música o les imatges no solament han de guardar relació entre si. També han d’estar en harmonia amb la filosofia de la marca i l’empresa.

2. Durada del vídeo

El vídeo ha de ser concís i directe per aconseguir que el client ho visualitzi de principi a fi. Amb una peça massa extensa es corre el risc que els usuaris no ho reprodueixin per complet. Però amb una massa curta és possible que el missatge no quedi prou clar.

Per aquest motiu, la durada del vídeo ha d’estar especialment estudiada i treballada..

El contingut audiovisual dels vídeos ha de ser original, mostrar proximitat i generar connexió emocional amb el teu públic

3. Vídeos professionals

El missatge no és l’única cosa que ha de transmetre qualitat al client. Perquè un vídeo sigui percebut com a professional, la imatge i el so han de ser nítids, no presentar talls ni saturació. D’aquesta manera l’usuari no només rebrà el missatge concret que volem donar. Indirectament, també percebrà una imatge precisa de l’empresa.

Però per poder complir aquests aspectes, abans s’hauran de controlar altres factors:

  • El contingut audiovisual dels vídeos haurà de ser original i mostrar proximitat cap al teu públic. D’aquesta manera aconseguiràs establir una connexió emocional amb ell i atrauràs el seu interès i atenció.
  • L’usuari és el més important així que conèixer-lo a fons serà la manera més fàcil d’arribar a ell. Només coneixent a la perfecció el target dels teus vídeos podràs aconseguir el tipus de contingut audiovisual explicat en el punt anterior.
  • Conèixer els vídeos i campanyes de la competència ajudarà a saber què és el que s’està treballant. A més, els comentaris i valoracions que el públic fa a través dels diferents canals ajudarà a conèixer els seus gustos i necessitats.

Moltes empreses encara no són conscients de la importància de Vídeo Màrqueting i els múltiples beneficis que aporta per al teu negoci. Incloure’l en la teva estratègia de Màrqueting Digital no només augmenta la teva competitivitat, sinó també aporta una major visibilitat a la teva empresa i eleva el seu volum de vendes.

A la nostra agència de màrqueting digital a Barcelona i Girona t’oferim serveis de Màrqueting de Continguts i Community Management perquè la teva estratègia de Video Marketing sigui la més efectiva.

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.