Com utilitzar les xarxes socials en el Marketing Online?

Les Xarxes Socials o Social Media presenten un ampli ventall d’oportunitats perquè les empreses arribin a qualsevol racó del món. Com? Per tenir èxit a les xarxes socials cal fixar una estratègia de Marketing Online segons l’empresa, els seus objectius de negoci (crear marca, aconseguir contactes, augmentar les vendes o fidelitzar clients, per exemple) i l’ús de xarxes socials de l’audiència. No obstant això, les claus essencials són l’objectiu principal i la planificació de la campanya de marketing, ja que hi ha algunes xarxes socials que estan més preparades que altres en un aspecte concret, com per exemple, la venda e-commerce és més útil a Facebook que a Twitter. Així mateix, l’elecció de xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn o YouTube) dependrà de l’empresa, els seus objectius i el seu producte principal. Una bona estratègia de marketing de xarxes socials té molt clar per què i per a què utilitzar cada social mitjana; no es tracta d’intentar estar a tot arreu, sinó d’apropar als teus clients potencials amb les xarxes socials que siguin més útils per a la teva empresa i ser actius en elles, oferint continguts de qualitat i interès.

Quins són els avantatges de les xarxes socials per a les PIMES?

  • Mitjançant una estratègia de Social Media Marketing, les PIMES tenen la possibilitat de competir amb altres empreses més grans gràcies a una comunicació personalitzada amb els clients potencials.
  • Les xarxes socials ens donen informació concreta sobre els compradors potencials per saber què hem d’oferir i així incrementar les vendes.
  • Les Social Media tenen un sistema de mesurament de resultats online molt precís, de manera que es pot anar millorant l’estratègia de marketing de les PIMES en funció de les dades que ens proporcionen les xarxes socials.
  • Inversió a baix cost, encara que si el que busques és rapidesa en una audiència àmplia, la gestió d’informació resultarà ser més costosa. Una estratègia de xarxes socials a baixa inversió es basa en la paciència i la qualitat.

Vols desenvolupar una estratègia de Social Media Marketing? A Fast Digital WS, agència de marketing online a Barcelona i Girona, dissenyem i gestionem les xarxes socials per arribar al màxim de clients potencials, t’ajudem?

 

Publicat el: 19 de novembre de 2015Categories: Gestió de xarxes socials, Marketing Online, Publicitat online SEM

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.