Com treure el màxim profit del marketing a LinkedIn?

 

Actualment, LinkedIn és una de les xarxes socials més destacades a nivell mundial, amb més de 332 milions d’usuaris actius en 200 països. Aquestes xifres augmenten cada dia degut a la constant creació de perfils Linkedin, aproximadament un cada dos segons, i l’ èxit en millorar el posicionament web de les empreses.

Per això, les dades estadístiques d’aquesta Social Media ens fa evident que LinkedIn és l’eina que aportarà l’èxit empresarial de les PIME mitjançant la millora del posicionament web. Sabries com treure-li partit a LinkedIn? Fast Digital WS és una agència de marketing online Barcelona que ofereix serveis web de qualitat perquè no perdis cap oportunitat de millorar el teu posicionament web i, en conseqüència, augmentar les teves vendes.

La nostra empresa de marketing online combina serveis web d’èxit amb les millors estratègies del marketing online perquè les PIME assoleixin els seus objectius: disseny web, keyword research, posicionament web, linkbuilding i marketing social media són sols alguns dels serveis web i estratègies de marketing que proporcionem a la nostra agència de marketing online Barcelona. Mitjançant l’estudi de competència de la teva empresa en xarxes socials i Internet, Fast Digital WS dissenya i gestiona estratègies de marketing online adaptades al teu negoci. No obstant, cal remarcar la importància de LinkedIn en el Marketing Social Media, ja que és un factor clau per generar clients potencials, crear vincles, millorar el posicionament web i la consciència de marca o Branding, especialment a Internet i xarxes socials.

En realitat, LinkedIn és una plataforma de marketing online per vendre productes i serveis indirectament, responent a la nova manera de vendre i fer publicitat online en xarxes socials. LinkedIn és una social media pensada per a professionals que vulguin fer negocis i graduats que busquen feina, però amb els anys ha anat evolucionant fins a convertir-se en la xarxa social més valuosa per assegurar l’èxit de la teva estratègia de marketing online.

Consells per utilitzar LinkedIn com una estratègia de marketing online

A l’agència Fast Digital WS proporcionem algunes recomanacions perquè el teu Marketing a LinkedIn sigui eficaç i obtingui resultats òptims.

  1. Especifica el teu públic, planifica la teva estratègia de Marketing Social Media a LinkedIn i localitza els teus clients potencials mitjançant campanyes publicitàries.
  2. Situa’t en els radars dels teus clients potencials actualitzant diàriament l’estat de la teva pàgina d’empresa LinkedIn, oferint missatges mensuals al blog de la social media, anunciant ofertes, nous serveis,…
  3. Enriqueix la teva estratègia de marketing a LinkedIn amb altres estratègies de marketing online i serveis web de qualitat (disseny web, keyword research, linkbuilding, campanyes PPC, posicionament web, …) a la nostra agència SEO.
  4. Augmenta la teva llista de clients potencials en el correu electrònic, millorant així els resultats de la teva estratègia d’Email Marketing.
  5. Aposta per les campanyes PPC o campanyes pay per click a LinkedIn.
  6. Proporciona continguts de qualitat i interès amb una bona estratègia de marketing de continguts i un previ estudi de paraules clau o keyword research.
  7. Estigues actiu en xarxes socials i grups de LinkedIn per augmentar la teva posicionament web.
  8. Ofereix informació rellevant de l’empresa i cada un dels treballadors de la teva empresa amb el disseny de perfils de xarxes socials de la nostra agència.
  9. Evita una venda directa amb el Inbound Marketing de la nostra agència de marketing online.
  10. Crea connexions amb altres professionals i clients potencials seguint una estratègia de marketing online que millori la teva posicionament web.

A la nostra agència de marketing online Barcelona comptem amb els millors experts en xarxes socials i estratègies de marketing online, t’ajudem?

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.