Com arribar als millennials

Els millennials defineixen les estratègies de marketing i publicitat del mercat actual

Els millennials, joves nascuts entre principis dels 80 i mitjans dels 90. Aquests intrèpids que porten de cap a les empreses. Ja fa uns anys que van començar a canviar totes les estratègies de marketing i publicitat conegudes fins al moment. Per a algunes empreses, encara ara, els està resultant especialment difícil adaptar-se a aquests canvis i arribar als nous consumidors.

Amb ells han crescut els avenços tecnològics i, justament això, és el que els ha definit com a nadius digitals. Els canals de compra són totalment diferents dels coneguts fins fa poc més d’una dècada. Però no només això. Els millennials han arribat per canviar-ho tot. Fins i tot la publicitat i els mitjans de comunicació coneguts fins al moment i que semblaven intocables estan passant a un segon pla per a aquest sector de la societat.

Un relat propi acompanyat de contingut original i de qualitat connectarà la teva marca amb els millennials

1. Crear un relat

Si una cosa odia la Generació Y són els missatges publicitaris. Per això, la millor manera d’arribar-hi és creant una història. Però no serveix una història qualsevol, sinó una que sigui original, tingui coherència i relació amb la marca i amb la qual es puguin sentir identificats.

2. Continguts originals i de qualitat

La història que creïs i difonguis per la xarxa haurà de ser amb contingut propi, original i de qualitat.

Als millennials els encanta l’originalitat i valoren allò que és diferent de la resta. A més, hauràs d’aconseguir que s’identifiquin amb aquest contingut. Utilitza el seu mateix llenguatge i estigues sempre al dia de què està de moda.

Amb la creació d’aquest tipus de contingut no només estaràs més visible a les xarxes socials i a Google, sinó que també connectaràs amb els teus clients potencials.

3. Canals

canals per arribar als millennialPerò no només n’hi ha prou amb tenir el millor contingut online. També hauràs de tenir en compte el canal pel qual arribar-hi.

Un missatge sense un bon canal no arriba enlloc. Estar al dia de les tendències en apps i xarxes t’ajudarà a arribar-hi. Utilitza les plataformes més populars del moment i distribueix el teu missatge. Tingues en compte que no n’hi ha prou amb fer servir el canal, sinó que ho has de fer de la millor manera possible.

En l’actualitat, podríem dir que YouTube i Instagram són els millors canals per fer arribar la teva marca a la Generació Y, però per connectar amb ells cal definir a la perfecció l’estratègia i els factors que es volen potenciar.

4. Posa’ls les coses fàcils

Als millennials els agrada “espavilar-se” sols i no necessiten ajuda externa per solucionar els problemes que els puguin sorgir. La usabilitat de la teva pàgina web serà clau per guanyar-te la seva confiança i fidelitat.

Mai has d’oblidar que un millennial sempre triarà la marca que li posi les coses el més fàcil possible.

Així, els millennials marquen el compàs del consumisme actual. Ells són els que determinen com han de ser les estratègies i quins canals són els millors en cada moment. Escoltar-los i observar com i per on es mouen ajudarà a arribar fins a ells.

A la nostra agència de màrqueting digital a Girona i Barcelona creem estratègies pensades per arribar als millennials i fidelitzar-los. T’ajudem?

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.