Accés a Internet mentre es mira la televisió

Conèixer els hàbits dels internautes ajudarà a definir l’estratègia de Màrqueting Digital

Cada vegada més, mentre mirem la televisió al vespre abans d’anar a dormir o al migdia després de dinar, estem connectats a Internet. Ja sigui per donar un cop d’ull a les xarxes socials, parlar per les diferents aplicacions de missatgeria amb els nostres amics, familiars i clients o altres pràctiques habituals a la xarxa. Sabent això, hem de tenir la millor imatge digital de la nostra empresa.

Això no només ens diu el que ja coneixíem –Internet s’ha convertit en el mitjà social i informatiu més potent-. També ens permet saber quines són les hores del dia en què la gent està més connectada a la xarxa.

Conèixer els hàbits dels usuaris a Internet és un factor bàsic per aconseguir els objectius que et proposis. Els horaris, les xarxes socials més utilitzades en cada moment, les pàgines web més visitades i ,fins i tot, les tendències socials són dades que no pots deixar escapar si vols que la teva empresa destaqui a la xarxa.

El 68% dels internautes es connecten a Internet mentre miren la Televisió

El passat 2 de febrer es van publicar els resultats de l’estudi realitzat per la AIMC (Asociación para la Investigación de Medios de Comunicación). En ell es mostren els hàbits dels internautes pel que fa al consum de televisió.

acceso-a-internet

Gràcies a aquest estudi sabem que:

  • El internautes consumeixen una mitjana de 233 minuts diaris mirant la televisió.
  • El 59% dels internautes ha accedit a contingut televisiu en els últims 30 dies a través d’Internet.
  • El 40% dels usuaris s’ha connectat alguna vegada a Internet des del televisor.
  • El mòbil és el dispositiu des del que s’han fet més comentaris a la Xarxa sobre els programes de televisió.
  • El 73% fa aquests comentaris a través de les xarxes socials.
  • Els programes de notícies, els informatius i les pel·lícules són els continguts televisius més comentats a Internet.

Així, sabem que el migdia i el vespre és quan els usuaris accedeixen amb més regularitat a la xarxa

L’accés a Internet mirant la televisió és una dada clau per l’estratègia de Màrqueting Digital de l’empresa

Publicant contingut a les xarxes socials en les hores de més trànsit aconseguiràs fer arribar el missatge a molts més usuaris. Però no només això, sinó que també aconseguiràs donar visibilitat a la marca.

Per assolir aquests objectius, però, també hauràs de seguir les pautes d’ús que requereix la gestió d’un perfil corporatiu. En posts anteriors t’expliquem com fer-ho, què no pot faltar en les teves publicacions i què has d’evitar.

Amb una bona estratègia de Màrqueting Digital i de Community Management aconseguiràs arribar al teu públic objectiu i reconvertir-lo en client.

Necessites ajuda amb la gestió de la teva imatge corporativa a la xarxa? A la nostra agència de màrqueting digital t’ajudarem a millorar al teva presència a Internet. Contacta’ns!

T’interessa el que t’hem explicat?
Contacta amb Fast Digital!

Gràcies pel teu missatge. S'ha enviat.
S'ha produït un error en intentar enviar el vostre missatge. Siusplau, intenta-ho més tard.